Cele mai bune produse de calitate la preturi super mici.

Super mario odyssey altex

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de super mario odyssey altex sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de super mario odyssey altex la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Cele mai bune produse calitate pret

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Care este povestea la super mario odyssey altex?

Super mario odyssey altex este un joc grozav de acțiune-aventura dezvoltat și publicat doar de Nintendo pe familia 3DS care implică tehnici. A fost anunțat la E3 2015 și este cel mai popular din seria Mario. Având loc în Imperiul Ciuperci, jocul spune adesea povestea prietenilor fantastici ai lui Mario în timp ce călătoresc în diferite grade, amestecându-se cu figuri și animale de companie din Regatul Ciuperci și din alte zone ale lumii.

Jocul a fost declarat unul dintre jocurile cu unitatea Manufacturers Change, care a fost lansat în noiembrie 2018.

Care sunt diferitele niveluri în super mario odyssey altex?

Este de obicei un joc de mai multe niveluri. Există niveluri pentru jucător care pot fi jucate, precum și sume care sunt niveluri suplimentare pe care jucătorul le poate accesa prin simpla obținere și finalizare a unui nivel ascuns. Există, de asemenea, niveluri care pot fi disponibile numai pe unitatea de joc Nintendo Switch.

Care sunt diferitele personaje din super mario odyssey altex?

Mario, Luigi, Bowser, Prințesa Peach și Toad sunt de obicei diferiții eroi găsiți în interior. Mario, Luigi, Bowser și Prințesa Peach vor fi personajele principale, în timp ce Toad este de obicei o identitate secundară.

Care sunt diferitele obiecte în super mario odyssey altex?

Oferă o lume complexă asociată cu ciuperci, castele și chiar alte decor viu colorate și chiar dăunătoare. Pentru a-l explora pe deplin, va trebui să găsiți și să obțineți diverse articole. Șapte dintre cele mai importante tipuri sunt enumerate mai jos:

Monedă.

Monedele de aur sunt de obicei moneda importantă din interior. Ele pot fi folosite cu ușurință pentru a cumpăra articole și power-up-uri sau au fost folosite pentru a depăși obstacole.

Ciuperca.

Ciupercile sunt necesare pentru a descoperi întreaga lume. Acestea ar putea fi consumate pentru a câștiga putere sau folosite pentru a vă ajuta identitatea să sară mai mare sau mai mică.

Ușoară.

Există o varietate de power-up-uri disponibile în interior. Acestea vă pot ajuta să finalizați obiectivele mai repede sau vă pot spori puterea sau viteza.

Bloc Endroit.

Blocurile de monede sunt o nouă includere.

Steag.

Steagul va fi o piesă cheie asociată jocului video. Poate fi aplicat cu ușurință pentru a debloca ranguri suplimentare sau pentru a debloca alte tipuri de personaje sau poate obiecte.

Armură.

A te proteja este cu siguranță o metodă bună de a te proteja de necazurile forțelor opuse.

Lamă.

Lupta cu sabia este adesea un element semnificativ. Va trebui să puteți folosi sabia pentru a distruge adversarii, precum și să vă permiteți să ajungeți în noi zone.

Floare de horn.

Hearth Flowers este cu siguranță un nou supliment. Ele ar putea fi folosite pentru a vă încălzi personajul sau pentru a ieși dintr-un nou nivel.

Bloc de monede de aur.

Blocurile de monede sunt cu siguranță o nouă adăugare. Ele sunt adesea descoperite pe parcursul jocului online și aplicate pentru achiziționarea de articole sau power-up-uri.

Călătoria generală a jocului cu supermario este o activitate grozavă pe care multor oameni le place cu siguranță. Este doar un joc care este cu siguranță foarte distractiv și este un joc grozav de învățat. În prezent, există multe niveluri diferite care vor fi printre oameni și este cu siguranță un joc excelent de jucat.

Nintendo este de obicei un joc nou-nouț care duce de obicei jucătorul într-o aventură clasică Mario. Jocul este plasat în Imperiul Ciuperci, unde jucătorul trebuie să ajute forțele minunate ale lui Bowser să lupte împotriva fraților Mario pentru a salva Prințesa Toadstool din ghearele lui Bowser. Pe parcurs, jucătorul ar putea trece prin multe niveluri recreate cu fidelitate prin seria Very Mario Bros.. Deși multe dintre niveluri tind să fie liniare, ele sunt încă bine ritmate și practice, făcând din super mario odyssey altex o activitate grozavă de jucat. Perioadă lungă de timp.

Alte Produse