Cele mai bune produse de calitate la preturi super mici.

Samsung galaxy tab 3 altex

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de samsung galaxy tab 3 altex sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de samsung galaxy tab 3 altex la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Cele mai bune produse calitate pret

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Care sunt dimensiunile samsung galaxy tab 3 altex?

Dimensiunile specifice ale samsung galaxy tab 3 altex sunt de 9,7 inchi pe doar 7,7 inchi pe 0,9 inci. Are 4,3 uncii. Produsul are o cameră de doisprezece mega pixeli și, de asemenea, o cameră digitală de 0,3 mega pixeli.

Care sunt caracteristicile samsung galaxy tab 3 altex?

De obicei, este o tabletă care are multe capacități despre care o persoană ar putea dori să le cunoască. Mai jos sunt câteva dintre atributele tipice despre care ați putea dori să știți:

De obicei are un ecran tactil de 15,1 inchi cu o rezoluție de 800x480 pixeli.

Dispozitivul are, de asemenea, un fel de calitate 1920x1080 pxs.

De obicei, podul are și busola digitală care poate avea o precizie de numai 3 metri.

De asemenea, oferă o nouă cameră digitală de 12 megapixeli, care are o rezoluție de 1,6 megapixeli.

De obicei, are și o nouă cameră frontală care are o rezoluție de 1,3 megapixeli.

Dispozitivul are, de asemenea, un fel de cip de procesor de 1,3 GHz care poate rula diverse programe.

Această tabletă oferă, de asemenea, o sursă de alimentare care va dura până la 20 de ore.

De asemenea, are de obicei o greutate de doar 2,2 lire sterline.

Care sunt prețurile samsung galaxy tab 3 altex?

Suma plătită variază în funcție de design și locație. De obicei, Tab 3 de 9,7 inchi se vinde cu amănuntul la 269,99 RON, în timp ce Tab 3 de 10,1 inci se vinde cu amănuntul la 269,99 RON. De obicei, Case 3 de 8,9 inchi are un preț de 229,99 RON, în timp ce Tab 3 de 8,0 inci are un preț nou de 229,99 RON. Tab 3 de 7,7 inchi are un preț de 199,99 RON, în timp ce Tab 3 de 7,0 inci are un preț de 199,99 RON. Tab 3 de 5,7 inchi, în special, are un preț de 149,99 RON, în timp ce Tab 3 de 5,4 inci are un preț de 129,99 RON.

Ce alți factori ar trebui să fie luați în considerare la cumpărarea la samsung galaxy tab 3 altex?

Odată achiziționat, este foarte important să ne gândim la funcționarea și caracteristicile dispozitivului. Alte variabile de luat în considerare includ valoarea, durata de viață a bateriei, împreună cu grăsimea.

Samsung galaxy tab 3 altex este o nouă pastilă grozavă care poate fi aplicată pentru diverse sarcini. Are un ecran grozav, o autonomie foarte bună a bateriei, ceea ce este un raport calitate-preț bun.

Samsung și-a produs cel mai recent model cu Universe Case 3 în septembrie 2010, în 2013. În general, Tabs 3 este cu siguranță un produs care are un ecran de 15,1 inchi, este fabricat din plastic și are o varietate de caracteristici. Poate fi conceput pentru studenți, profesioniști și oricine are nevoie de o tabletă care poate fi utilizată într-o varietate de cazuri. Multe dintre caracteristicile pe care le deține Tab 3 includ un fel de viață a bateriei de 30 de zile, un procesor quad-core și mult spațiu de stocare. În general, Universe Tabs 3 este un pod grozav care poate fi perfect pentru studenți, profesioniști și oricine are nevoie de un dispozitiv pe care să îl încapă într-o varietate de carcase.

Alte Produse