Cele mai bune produse de calitate la preturi super mici.

S7edge altex

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de s7edge altex sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de s7edge altex la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Cele mai bune produse calitate pret

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Care sunt diferențele dintre s7edge altex și S7 Pro?

Există câteva diferențe cheie între s7edge altex și S7 Pro de care ar trebui să știți dacă vă gândiți să cumpărați unul dintre aceste dispozitive.

În primul rând, acesta este un fel de sistem substanțial mai mic în comparație cu S7 Pro. Acest lucru se datorează probabil faptului că este în general destinat pieței de sub 6 inci. În plus, are un procesor Qualcomm Snapdragon 820, care este mai puțin puternic decât Snapdragon 820 al lui S7 Pro. În cele din urmă, îi lipsește și o nouă mufă pentru căști, ceea ce poate fi îngrijorător dacă intenționați să lucrați cu el ca utilizator. Dispozitiv.curent principal.

Pe de altă parte, S7 Professional este un dispozitiv mult mai bun. Are un procesor Qualcomm Snapdragon 835, care este mult mai puternic decât Snapdragon 820. Pe lângă asta, S7 Expert deține o tehnologie de cameră duală pe spate, care este prima de pe piață. De obicei, S7 Expert oferă și un fel de baterie electrică de capacitate mai mare, care se datorează probabil unui procesor și un sistem de cameră mai puternic.

Dacă sunteți în căutarea unui produs puternic, mare, care este construit pentru industrie sub 6 inchi, este o alegere excelentă. Dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv care este mai puternic și are o mufă pentru căști, în mod normal S7 Expert este cu siguranță opțiunea mai bună.

Există caracteristici pe care le are s7edge altex și nu S7 Pro?

Are multe caracteristici pe care în mod normal S7 Expert nu le-ar avea, cu toate acestea, este încă un telefon mobil excelent. Câteva dintre caracteristicile particulare pe care le posedă includ:

Un nou ecran Super AMOLED de 5,8 inchi, care are o rezoluție nativă de la 2.440 la 1.080.

Un procesor rapid, care, la rândul său, poate rula cu ușurință titluri de jocuri și programe suplimentare.

Un asistent digital electronic, care poate fi activat prin voce.

O caracteristică rezistentă la apă și praf.

Un fel de mufă pentru căști.

O funcție de stocare rapidă, care este de obicei evaluată pentru a stoca până la 128 GB de date.

O cameră digitală, pe care o puteți considera adesea fotografii și videoclipuri grozave.

O autonomie fantastica a bateriei.

Care sunt diferențele dintre s7edge altex și S7?

Când vine vorba de smartphone-uri, acum există multe care implică diferite modele din care să alegeți. Va fi unul care implică cele mai moderne modele și acesta oferă o mulțime de noi caracteristici unice în comparație cu vechiul S7. Principala diferență dintre S7 și S7 este că are de obicei un ecran de 5,8 inci, care este mult mai mare decât S7 mai vechi. Acest lucru tinde să-l facă un telefon mobil și mai puternic și are, de asemenea, un procesor mai puternic. O altă mare diferență între S7 și S7 este că are o cupă nouă în spate, ceea ce îl face mult mai scump de deținut.

Care sunt diferențele dintre s7edge altex și S7?

În ceea ce privește caracteristicile, Samsung Galaxy și Samsung Universe S7 Pro au opțiuni diferite. Are o cameră care este cu siguranță mult mai bună decât S7 Pro în special. Cameră excelentă de 12 MP cu OIS și chiar un program rapid de autofocus. S7 Pro are o cameră de 16 MP cu OIS și un sistem rapid de autofocus. Camera de pe S7 Pro are, de asemenea, o lanternă cu două LED-uri, în timp ce camera de pe S7 Pro în special nu va avea.

O altă diferență între S7 Pro și S7 Pro este puterea bateriei. El include o baterie care este mult mai bună decât S7 Pro. Care are un fel de putere a bateriei care este cu aproximativ 30% mai mare decât puterea S7 Pro. De asemenea, oferă un program de câștig rapid. De fapt, S7 Pro nu include un program de încărcare rapidă.

Galaxy Special este probabil cel mai inovator și renumit dintre dispozitivele companiei Samsung. Acesta dispune de un ecran Highly AMOLED de 5,8 inchi cu o rezoluție de 2560 până la 1440 de pixeli, un procesor simplu quad-core, împreună cu multe alte caracteristici. În plus, este unul dintre cele mai scumpe echipamente de pe piață.

S7edge altex de la Samsung este un excelent telefon mobil ideal pentru cei care caută o actualizare la stilul lor actual. Acest telefon are un ecran de 5,7 inchi, un nou procesor Snapdragon 820 și multe funcții care nu sunt disponibile pe alte modele. În plus, este foarte durabil și oferă o durată lungă de viață.

Alte Produse