Cele mai bune produse de calitate la preturi super mici.

Nvidia gtx 970 altex

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de nvidia gtx 970 altex sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de nvidia gtx 970 altex la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Cele mai bune produse calitate pret

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce fel de nvidia gtx 970 altex să cumpărați?

Geforce GTX 970 în special este o placă grafică excelentă de felicitare, care este în general perfectă pentru pasionații de jocuri care doresc cea mai bună performanță posibilă. Are multe atribute care îl fac o alegere excelentă pentru jocuri.

Una dintre caracteristicile pe care GeForce GTX 970 le posedă în general este capacitatea de a accepta jocuri 4K. Aceasta înseamnă că ar putea afișa imagini care sunt în general în jurul calității 4K. Acest specific este ideal pentru jocuri, deoarece în general face activitatea și mai impresionantă și face senzația mai plăcută.

Caracteristica extraordinară a GeForce GTX 970 este cu siguranță capacitatea sa de a suporta DX12. Acest specific înseamnă că ar putea suporta cele mai recente tehnologii grafice. Acesta este potrivit pentru jocurile care doresc un design de înaltă calitate.

Geforce GTX 970 oferă, de asemenea, multe alte caracteristici care îl vor face o alegere ideală atunci când vine vorba de jocuri. Aceste tipuri includ viteza sa rapidă, performanța sa excelentă, precum și nivelurile sale excelente de sunet.

Ce dimensiune are nvidia gtx 970 altex?

Prețurile pentru orice Nvidia GeForce GTX 970 fluctuează în funcție de ceea ce îl cumpărați, dar, în general, costurile cardului de credit sunt în jur de două sute de lei.

Cât costă nvidia gtx 970 altex?

-nvidia GeForce GTX 970 va fi o placă grafică care a fost lansată la sfârșitul lui 1 iulie 2016. Timing de bază excelent asociat cu 1250 megaherți, inclusiv un ceas de memorie de 825 MHz. Excelent trainer de 192 de biți și o memorie GDDR5. Total foarte scăzut asociat cu 128 de procesoare de flux plus tehnologii BusMaster. Are o lățime de bandă ram de 350 GB/s. Poate fi echipat cu un fel de API DirectX 10 și API Vulkan.

Ce avantaje oferă nvidia gtx 970 altex?

Nvidia GeForce GTX 970 ar trebui să fie disponibilă pe piață la sfârșitul anului. Mulți entuziaști vor aștepta cu nerăbdare lansarea sa, deoarece este o placă grafică puternică, care oferă o eficiență bună. Despre acest card de credit se spune că are performanțe mai bune decât GeForce GTX 960 și GeForce GTX 970. De asemenea, este considerat mai accesibil.

Geforce GTX 970 este excelentă pentru cei care caută o felicitare vizuală accesibilă, care să se potrivească cu jocurile și software-ul de ultimă generație. Oferă opt gigaocteți de memorie GDDR5 și este echipat cu un bus de tur de memorie de 256 de biți. De asemenea, încorporează un API DX12 și acceptă jocuri HDR.

Geforce GTX 970 este cea mai recentă adăugare la familia GeForce a nvidia și se bazează cu adevărat pe arhitectura Maxwell. Memorie GDDR5 foarte scăzută și tactată la 1058 MHz. Un total foarte scăzut asociat cu 8 GB de memorie GDDR5, ceea ce înseamnă că aveți doar un total asociat cu 224 GB aferente custodiei. Toate foarte scăzute asociate cu 768 de nuclee CUDA și posedă viteza magistralei de legătură cu 256 de biți.

Alte Produse