Cele mai bune produse de calitate la preturi super mici.

Iphone xs plus altex

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de iphone xs plus altex sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de iphone xs plus altex la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Cele mai bune produse calitate pret

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Care sunt noile caracteristici ale iphone xs plus altex?

Compania de mere tocmai a introdus iphone xs plus altex în special și există câteva caracteristici noi de care ar trebui să fii conștient. Toate lucrurile de luat în considerare:

Are o nouă poreclă A12 Bionic și se spune că este cu până la 50% mai rapid în comparație cu butonul Înapoi al iPhone-ului.

De asemenea, vine cu un nou cititor de oferte despre care se poate spune că este întotdeauna mai precis și mai rapid decât Face ID anterior.

Încorporează, de asemenea, o nouă profunzime interesantă de ton și alte caracteristici.

De la ce anume este vestea? Iată câteva elemente de reținut:

De obicei are o cameră mult mai bună în comparație cu iPhone Times. Oferă o cameră de 12 MP care are un obiectiv cu zoom cu unghi larg, un teleobiectiv, inclusiv o metodă portret.

În plus, are un cip de procesor A12 Bionic mult mai bun și se spune că este cu până la 50% mai rapid în comparație cu iPhone By.

Acesta are, de asemenea, un scaner Encounter nou-nouț, despre care se spune că este mai bun și mai rapid decât vechiul Confront ID.

Are un nou nivel de colorare, împreună cu alte capacități.

Care sunt avantajele iphone xs plus altex față de iPhone X?

Un avantaj special pentru iPhone Este că include cu siguranță un cip A12 Bionic și mai puternic. Acest cip este mult mai puternic decât porecla A11 Bionic de pe iPhone Deci, ar putea rula aplicații și chiar jocuri mai puternice și, de asemenea, se va ocupa de mai multe sarcini simultan. Un alt lucru pe care îl implică este că are un fel de ecran mult mai mare. Astfel, puteți observa mai multe detalii dintr-o dată și puteți avea în prezent un spațiu mai plin pe ecran, fără a vă simți copleșit.

Care sunt unele dintre caracteristicile unice ale iphone xs plus altex?

Compania Apple a lansat Apple iPhone XS împreună cu XS Plus, ambele cu unele caracteristici distinctive. Are o putere mai mare a bateriei despre care se spune că are un cip de procesor A12 Bionic mai puternic. De asemenea, se crede că are un procesor mai rapid și este mai robust decât celelalte modele.

Cât costă iphone xs plus altex?

Unul special este cu siguranță disponibil în două modele diferite, de obicei modelul de bază de 999 RON și modelul de 1399 RON. Modelul de jos vine cu un cip A12 Bionic și va lipsi unele dintre caracteristicile disponibile în interiorul unității. Oferta cu cititor mai rezistent la apa.

Costul cu 1.349 RON mai mult în comparație cu iPhone Costul include și un scanner de experiență și rezistent la apă. Specialul va fi disponibil în 64 GB împreună cu modelele de 256 GB.

De obicei, este unul dintre cele mai bune și aproape toate telefoanele mobile cu preț ridicat pe care Apple le va lansa în ultimii ani. Au mult mai multe capacități și progrese decât iPhone X, de exemplu, un senzor Face ID și o cameră mai bună.

Caracteristicile sunt o porecla A12 Bionic mai nouă și este oferită și în gri spațial și chiar auriu. Cameră digitală excelentă de 12 MP cu stabilizare optică a imaginii și este, de asemenea, echipată cu memorie de 4 GB și stocare de 256 GB. Iphone xs plus altex este, de asemenea, primul dispozitiv care a adăugat Confront ID și este disponibil în două modele, Expert și Conroe.

Alte Produse