Cele mai bune produse de calitate la preturi super mici.

Iphone xs max

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de iphone xs max sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de iphone xs max la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Cele mai bune produse calitate pret

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cât costă iphone xs max?

Iphone xs max este, în general, o versiune nouă care părea să fie în vânzare din septembrie 2018. Are o serie de caracteristici noi și avansări care îl fac o opțiune mult mai scumpă decât iPhone Este disponibil și în 2 culori diferite, auriu și argint. Costul special asociat cu este probabil să fie puțin mai scump decât iPhone By.

Care sunt caracteristicile iphone xs max?

Este un telefon puternic și sofisticat care are multe caracteristici care îl fac excelent pentru utilizatorii care doresc cea mai bună experiență posibilă. Multe dintre capacitățile specifice pe care le oferă includ:

O nouă cameră de 12 MP care este cu siguranță capabilă să facă fotografii minunate.

Sistemul de acceptare cosmetică 3 DIMENSIONAL care poate debloca telefonul împreună cu câteva metode rapide.

Un fel de nick A12 Bionic puternic, care va putea face față tuturor sarcinilor specifice pe care utilizatorul le va avea de a face cu telefonul.

Un nick A12 Bionic vă poate menține telefonul uimitor chiar și într-un mediu de vară.

Care sunt diferențele dintre iphone xs max și iPhone XR?

În mod normal, i phone XR plus sunt două dintre cele mai scumpe iphone-uri Apple de pe piață, dar au câteva diferențe importante. Iată câteva diferențe cheie între cele două modele tipice:

De obicei, oferă un afișaj de 6,1 inchi, care este cu siguranță mai mare decât afișajul de 5,8 inchi de pe Apple iPhone XR.

Acesta are o cameră de 12 MP care include o cameră de 8 MP, ambele fiind mult mai bune decât camera de 4 MP a Apple iPhone XR.

În particular, există un cip A11 Bionic mult mai rapid în comparație cu iPhone XR.

De asemenea, are o stocare mult mai rapidă de 256 GB în comparație cu iPhone XR.

Apple iPhone XR oferă un ecran de 5,8 inchi, care este mai mic decât ecranul de 6,1 inchi.

Iphone XR în special are o cameră de 4 MP plus o cameră de 3 MP, ambele fiind mai proaste în comparație cu camera de 12 MP și camera de 8 MP.

Iphone XR are, de asemenea, un nick A13 Bionic mult mai lent decât acesta.

Care este durata de viață a bateriei și performanța iphone xs max?

Vine cu o putere Elfin despre care se crede că are o durată de viață a bateriei de până la 12 ore. În general, se spune că are un procesor A12 Bionic foarte rapid, despre care se crede că oferă cu până la cincizeci la sută mai multă eficiență în comparație cu iPhone XR.

De obicei, iphone xs max este cu siguranță un viitor dispozitiv anunțat de Apple. Se așteaptă să se lanseze în 2019 și se spune că va avea un ecran de 6 inchi, un cip puternic de procesor A12 Bionic și Face ID. De asemenea, se spune că este cel mai puternic iPhone făcut vreodată.

Alte Produse