Cele mai bune produse de calitate la preturi super mici.

Iphone 6s carrefour

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de iphone 6s carrefour sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de iphone 6s carrefour la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Cele mai bune produse calitate pret

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Care este diferența dintre iphone 6s carrefour și iPhone 6?

Cele mai recente două tipuri de iPhone 6s au diverse caracteristici de stil, împreună cu îmbunătățiri. Iată o detaliere a ceea ce ar trebui să știți despre diferitele modele specifice iphone 6s carrefour:

De obicei, are un nou cip de computer A13 Bionic și o cameră din spate mult mai bună.

Plus are un nou cip de procesor A14 Bionic plus o cameră din spate mult mai bună.

Atât Particular, cât și Y au, de asemenea, 4 GB de stocare internă, dar Plus are opțiunea de a face upgrade la 6 GB de stocare internă.

Conține o nouă ofertă cu scanerul care include un nou comutator de reședință.

De obicei, Plus include o nouă ofertă cu un scanner și o nouă opțiune de găzduire.

Oferă o cameră spate de 12 MP și o cameră frontală de 5 MP.

Plus oferă o cameră spate de 12 MP și o cameră frontală de 5 MP.

Atât iPhone 6s, cât și Plus au un cip foarte A12 Bionic.

Are un nou cip de procesor A12 Bionic.

Plusul special include un nou cip de computer A12 Bionic.

Iphone 6s carrefour are un cip A13 Bionic?

Cel special are o poreca A13 Bionic, care este o poreca nouă și chiar mai puternică în comparație cu A12. Se spune că acest cip de computer este mult mai eficient și mai rapid și, de asemenea, se crede că are multe mai multe caracteristici. Unii oameni susțin că porecla A13 Bionic este mai bună decât A12, care este de obicei cel mai bun iPhone de la Apple la un moment dat.

Cât de mare este ecranul iphone 6s carrefour?

Ecranul, în special, este cu siguranță oblic de 5,5 inchi și este, de asemenea, construit din cipul de computer A13 Bionic. Oferă o calitate de 1440 x 2880 pixeli și are 326 PPI. De asemenea, oferă de obicei un total mare de 12 GB asociat cu păstrarea în siguranță internă și poate fi extins până la 128 GB.

Care este durata de viață a bateriei iphone 6s carrefour?

Durata de viață a bateriei este de aproximativ 3 ore și chiar 30 de minute.

Specialul a părut a fi lansat pe 3 noiembrie 2017 și este cel mai popular tip din linia i de telefoane. Majoritatea excelentă implică caracteristicile noilor iPhone-uri și are, de asemenea, câteva funcții noi. Acesta este de obicei cel mai bun telefon din seria iPhone de la Apple, oferă o cameră mult mai bună decât iPhone 6 și 6s și este disponibil în două culori, metalic și negru.

Iphone 6s carrefour este de fapt un telefon mobil nou, modern, cu o serie de funcții noi și îmbunătățiri. Oferă un nou cip A13 Bionic și o cameră cu vedere în spate de 12 megapixeli. Are și o nouă funcție FaceTime/Skype/Podcasting pe lângă un nou cip A13 Bionic. Acest telefon specific este, de asemenea, mai subțire și mai puternic în comparație cu iPhone 6.

Alte Produse