Cele mai bune produse de calitate la preturi super mici.

Hrana caini carrefour

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de hrana caini carrefour sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de hrana caini carrefour la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Cele mai bune produse calitate pret

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Care este diferența dintre hrana caini carrefour și hrana pentru animale de companie?

Pisicile și câinii sunt la fel de animale și au nevoie de hrană pentru a supraviețui. Dar există diferențe importante între hrana caini carrefour și alimentele familiare pentru animale de companie care pot afecta exact cât de bine va fi îngrijit prietenul tău canin și cât de bine va funcționa. Iată trei diferențe esențiale:

De obicei, este bogat în proteine necesare și sărac în carbohidrați, ceea ce explică de ce este ideal pentru câinii activi. Hrana pentru câini, pe de altă parte, este de obicei săracă în proteine sănătoase, împreună cu o mulțime de carbohidrați, ceea ce poate face animalul tău mai puțin energic și chiar mai lent.

De obicei, este de obicei făcut din ingrediente proaspete, de calitate superioară, care se vor concentra în special pe satisfacerea cerințelor câinelui tău. Hrana pentru animale de companie, pe de altă parte, este de obicei alcătuită din ingrediente preparate care, în general, nu sunt adaptate în mod specific nevoilor acestui animal de companie.

Acestea sunt de obicei mese programate și reglementate care vor fi îndreptate către un anumit câine care este mâncat. Hrana pentru câini, dimpotrivă, nu este în general programată sau reglementată, ceea ce este de obicei oferit animalului de companie ca disponibilitate nelimitată de hrană pe care animalul de companie o poate mânca oricând dorește.

De ce cumpără oamenii hrana caini carrefour?

Oamenii cumpără pentru o varietate de factori. Mulți oameni cumpără pentru propriile lor animale de companie, alții cumpără pentru hrana pentru animalele lor de companie, iar alții cumpără pentru animalul de companie al câinelui lor. Mulți oameni cumpără și pentru animalul de companie al câinelui lor.

Care sunt beneficiile hrana caini carrefour?

Vor exista multe aspecte pozitive ale hrănirii, dar unele dintre cele mai comune sunt că câinii au o sănătate generală mai bună, sunt mai puțin susceptibili de a dezvolta obezitate morbidă și au mai puține probleme respiratorii. Cu toate acestea, există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când îl serviți pe al tău.

Cea mai importantă parte ar putea fi ingredientele. Ar trebui să conțină cel puțin 50% din proteinele necesare, 20% din alimente cu carbohidrați și 4% din toți ceilalți nutrienți de care are nevoie câinele dumneavoastra De asemenea, doriți să vă asigurați că mâncarea are un glicemic scăzut, astfel încât câinele dumneavoastra să nu se îmbolnăvească prea curând.

Următoarea componentă importantă este de obicei calitatea articolelor. Vrei să alegi un aliment bogat în carne de calitate, sărac în zaharuri și cu un indice glicemic accesibil. Cealaltă parte importantă a calității sunt componentele.

Ultimul lucru important de care trebuie să țineți mereu cont odată selectat este aroma. Vrei să alegi alimente delicioase și cu multe arome diferite. De asemenea, trebuie să vă asigurați că hrana este sigură pentru câinele dumneavoastra.

Care sunt unele greșeli frecvente pe care oamenii le fac atunci când își hrănesc hrana caini carrefour?

Odată ce își oferă propriile lor, mulți oameni ajută să facă greșeli comune. Voi împărtăși cu voi:

Nu neapărat să vă mâncați propriul câine.

Câinii domestici vor avea nevoie de între 4 și 6 căni de hrană pe zi, dar mulți oameni dau câinelui lor doar 3 sau 4 căni. Acest lucru poate să nu fie potrivit. Câinii trebuie să aibă o cantitate mare de hrană, plus prea multă i-ar putea îmbolnăvi.

Nu le hrănesc suficient Moment.

Câinii au nevoie de aproximativ 31 de minute la fiecare masă pentru a mesteca, dar mulți oameni îi oferă puiului lor doar 12 până la 15 minute. Acesta pur și simplu nu este timp suficient. Ei trebuie hrăniți în mod regulat și nu doar o dată când de obicei mor de foame.

Cu siguranță nu le dau suficient timp pentru a le mânca.

Câinii doresc timp pentru a consuma toate mesele, plus nu doar posibilitatea de a urina. Au nevoie de cel puțin 10 minute pe masă pentru a mânca și, uneori, chiar mai mult.

Nu le oferi suficient timp să se relaxeze.

Cățeii vor avea nevoie de cel puțin o oră pe zi pentru a se odihni, mulți bărbați și femei îi oferă propriului câine doar o jumătate de oră. Nu e mult timp. Că trebuie livrate și nu doar când mor de foame.

Cu siguranță nu le dau suficient timp să facă mișcare.

Animalele de companie au nevoie de exerciții fizice și nu neapărat de călătorie. Ei vor să fie eventual antrenați și jucați împreună. Mulți oameni își oferă puiului lor doar 20 de minute pe zi, iar acest lucru chiar nu este suficient.

Nu există absolut niciun răspuns unic la întrebarea anume asociată cu ce să-i oferi câinelui tău actual. Mulți oameni recomandă să vă hrăniți câinele cu o dietă de înaltă calitate, care include o mulțime de legume și fructe răcoritoare, în timp ce alți oameni recomandă să vă hrăniți câinele cu o dietă care poate fi mai scăzută în grăsimi și calorii. În cele din urmă, cel mai bun program de dietă pentru câinele tău este adesea cel mai bun pentru toți.

Nu există absolut niciun tip, deoarece fiecare pui este diferit de celălalt și are nevoie de niveluri diferite de proteine, grăsimi și chiar zaharuri sănătoase. Cu toate acestea, mai multe mărci comune hrana caini carrefour includ Haribo, Nova, Wellnaturals și chiar Orijen.

Alte Produse