Cele mai bune produse de calitate la preturi super mici.

Galaxy s9 altex

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de galaxy s9 altex sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de galaxy s9 altex la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Cele mai bune produse calitate pret

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Care sunt specificațiile despre care se zvonește galaxy s9 altex?

Nu există un răspuns definitiv la această problemă, deoarece se zvonește doar de diverse surse online. Cu toate acestea, unele dintre specificațiile zvonite pentru acel galaxy s9 altex ar putea include un ecran Ultra AMOLED de 6,2 inchi, un nou obiectiv cu zoom de 12 MP și un cip de procesor mult mai bun.

Va trebui să așteptăm și să vedem care tind să fie caracteristicile zvonite ale telefonului, dar este sigur să spunem că acesta va fi descris ca un telefon foarte puternic și opulent.

Care sunt caracteristicile la galaxy s9 altex?

De obicei, poate fi un telefon puternic, care are o mulțime de funcții. Acestea sunt câteva dintre capabilitățile oferite de telefonul mobil:

Un fel de ecran de 9,7 inchi cu o rezoluție a imaginii de 2736x1440.

Un nou cip de procesor Snapdragon 845.

Camera frontală de 12 MP plus cea din spate de 12 MP.

Bateria de 3000 mAh.

O nouă tehnologie de încărcare rapidă a telefonului mobil.

Un grad de rezistență la apă de IP68.

O nouă funcție de recunoaștere facială.

Un fel de mufă pentru căști.

Un asistent vocal Bixby.

Cum va diferi galaxy s9 altex de Galaxy S8?

Atât Galaxy S8, cât și cel special au fost lansate anul trecut, deși aveau unele diferențe minore, erau destul de asemănătoare în ceea ce privește designul și funcționalitatea. În acest an calendaristic, ofertele speciale au ales să își revizuiască terminologia particulară de design, iar S8 și S8 sunt probabil să aibă unele diferențe majore.

O variație individuală majoră a adăugării la S8 este că S9 va avea în general un stil mult mai modern. Nevoia va fi probabil întotdeauna făcută din sticlă și chiar din metal și va avea un vocabular de design nou, mult mai modern. De asemenea, trebuie să avem un procesor mult mai puternic și, cel mai probabil, un sistem de cameră mult mai bun.

O altă diferență majoră între S8 Plus este că S9 va avea o baterie electrică mai mare. Probabil va avea o baterie nouă care va fi mult mai mare în comparație cu Galaxy S8, iar bateria electrică poate dura chiar mai mult.

În cele din urmă, și chiar și S8-ul vor avea și un fel de capac din spate din ceramică, dar este probabil că vor avea un capac din spate din oțel. Materialul capacului din spate poate fi mult mai durabil și, cel mai probabil, poate rezista la mai multe daune.

Va avea galaxy s9 altex o mufă pentru căști?

Nu există nicio îndoială că și chiar și S9+ ar putea avea o mufă pentru căști. Dar cum va fi exact acest port jack? Și care poate folosi orice tip de căști?

Plus S9+ în special va avea o mufă pentru căști în partea de jos a telefonului. Cu toate acestea, de obicei, S9+ va avea un conector mai mare decât S9. De obicei, S9 are o mufă de 3,5 mm, în timp ce S9+ oferă în special un port de mufă de 6,2 mm.

Acesta și chiar și S9+ vor avea mufa audio pe partea laterală a telefonului. Acest conector special va avea dimensiuni similare cu Universul S8 și S8+ (deși este posibil să nu aibă aceeași formă).

Ai o mufă nouă pentru căști?

De fapt, adăugarea lui S9+ ar putea avea un nou port mufă pentru căști.

De obicei, poate fi un smartphone și cu siguranță merită. Este printre cele mai bune atribute de pe piață și chiar în general un telefon grozav.

Samsung Korea galaxy s9 altex este o nouă tehnologie de telefoane mobile care va fi lansată în 03 a acestui an. Ecran Super AMOLED de 6,2 inchi foarte mic, cu un raport de comparație de 1.500.1000.000:1, un IP68 normal excelent, împreună cu un design rezistent la praf, 4 GB RAM și 128 GB cutie de blocare internă. De asemenea, are un asistent vocal Bixby care poate fi folosit pentru a gestiona numeroase funcții ale telefonului, precum și un ecran Ultra AMOLED Plus care vă va oferi o redare minunată și organică a culorilor.

Alte Produse