Cele mai bune produse de calitate la preturi super mici.

Baterie samsung galaxy s4 altex

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de baterie samsung galaxy s4 altex sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de baterie samsung galaxy s4 altex la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Cele mai bune produse calitate pret

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Care sunt specificațiile baterie samsung galaxy s4 altex?

Specificațiile baterie samsung galaxy s4 altex sunt următoarele:

Capacitate: 3.000 mAh.

Potențial: 3.000 mAh Durabil: Fără îndoială.

Da Capacitate: util: aproximativ 43 de ore.

3 câteva ore Tensiune: 100-240V.

Iec 60950-5-5 Greutate: 151g.

151g Perioada minimă de încărcare: 10 momente.

Câteva minute Perioada maximă de cost: sute de câteva ore.

–10°C la putere +50°C Dimensiune: 158,8x75,4x7,9mm.

158,8x75,4x7,9mm Preț: 549,99 RON.

Caracteristicile particulare vor fi următoarele:

Capacitate: 3.000 mAh.

Potenţial: 3.000 mAh Durabil: Da.

Desigur Abilitate: lucrabil: aproximativ 43 de ore.

Viabil: până la 43 de ore Perioada de obținere: 3 ore.

3 câteva ore Tensiune: 100-240V.

100-240V Culori: Întunecat, Alb, Portocaliu, Gri, Platină.

Culoare închisă, Culoare albă, Azur, Gri, American Platinum Eagle Specificații: IEC 60950-5-5.

Iec 60950-5-5 Exces de greutate: 151g.

151g Timp de cost minim: câteva minute.

10 minute Perioada maximă de încărcare: 100 de ore.

100 ore Temperatura de funcționare: –10°C până la +50°C.

–10°C până la +50°C Dimensiuni: 158,8x75,4x7,9mm.

158,8x75,4x7,9mm Preț: 549,99 RON.

Cât timp durează baterie samsung galaxy s4 altex?

Când vine vorba de telefoane mobile, trebuie să faci compromisuri la durata de viață a bateriei pentru a avea un produs de lungă durată. De fapt, multe telefoane mobile vin cu baterii litiu-ion care pot dura până la șapte ore la o singură încărcare. Cu toate acestea, dacă sunteți ca mulți oameni, probabil că nu credeți că bateriile cu litiu-ion au mare legătură cu durata de viață. În această postare specială, vom discuta despre cea mai bună modalitate de a crește durata de viață acest aparat.

O modalitate prin care puteți prelungi durata de viață a bateriei Galaxy S4 este să utilizați încărcătorul de baterie care utilizează funcția personală de economisire a bateriei de la Samsung. Acest mod special nu va încărca niciodată acumulatorul la fel de repede ca un încărcător standard, dar poate încetini metoda specială de încărcare pentru ca bateria să dureze mai mult.

Exercițiu pentru a crește durata de viață a bateriei Galaxy S4 coreeană pentru a opri Bluetooth-ul fără fir al propriului dispozitiv utilizat în timpul utilizării. Acest lucru va împiedica probabil telefonul să încerce să se conecteze la alte unități și va lăsa bateria să se odihnească.

Dacă încă nu sunteți sigur cum să extindeți bateria actualului Galaxy S4 coreean, puteți încerca să utilizați un instrument de testare a puterii bateriei. Poate testa capacitatea sursei de alimentare Samsung Universe S4 și vă poate oferi un nou tutorial despre cât mai poate dura.

În mod ideal, această postare vă oferă o idee mai bună despre cum să vă prelungiți viața. Dacă aveți probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Care sunt riscurile baterie samsung galaxy s4 altex?

Galaxy S4 este un dispozitiv foarte puternic și, de obicei, probabil că va trebui să-l cheltuiți atât de des. Cu toate acestea, în acest moment există și destul de multe riscuri legate de utilizarea acestei unități. O posibilitate este ca bateria să nu fie neapărat atât de lungă pe cât crede cineva că va fi. Un alt pericol este că unitatea nu va funcționa atât de bine cum ar trebui. Dacă întâmpinați oricare dintre aceste probleme, asigurați-vă că nu așteptați să contactați Samsung pentru ajutor.

Care sunt sfaturile baterie samsung galaxy s4 altex?

Căutați să vă mențineți sănătatea și să faceți jogging în mod optim? Mai jos sunt câteva sfaturi de urmat!

Manipulați întotdeauna o baterie curată și uscată.

Utilizați un încărcător de baterie fiabil.

Utilizați un șervețel nou de curățare la presiune joasă pentru a curăța în special bornele bateriei.

Utilizați un anumit tip de dispozitiv de optimizare a motoarelor de căutare.

Utilizați o aplicație de economii.

În general, este probabil cel mai bun pe care îl poți cumpăra. Ai o nouă longevitate și poți chiar să gestionezi o mulțime de locuri de muncă.

Când vine vorba de telefoane mobile, astăzi există un număr mare de tipuri diferite în industrie, dar compania Samsung Universe S4 este, fără îndoială, una dintre cele mai populare opțiuni. Acest tip de telefon are multe funcții și bateria electrică este grozavă. Când o persoană cumpără orice fel de baterie samsung galaxy s4 altex, înțelege că este un produs sau un serviciu de înaltă calitate, care va dura mult timp.

Alte Produse