Cele mai bune produse de calitate la preturi super mici.

Asus zenbook pro altex

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de asus zenbook pro altex sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de asus zenbook pro altex la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Cele mai bune produse calitate pret

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Care sunt diferențele dintre asus zenbook pro altex și ASUS Zenbook?

Atât asus zenbook pro altex cât și ASUS Zenbook sunt laptop-uri minunate. Ele vor avea un anumit număr de aceleași caracteristici particulare, dar există mai multe variații cheie de care ar trebui să fii conștient înainte de a face o selecție.

De obicei, prima diferență crucială este că acesta este un laptop hibrid nou. Excelent sistem standard al corpului de laptop care are un procesor puternic Intel Central i7-6820HK și, de asemenea, o placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1070. Acesta oferă, de asemenea, un afișaj de 12,5 inchi cu rezoluție de imagine 1920x1080, un buton de securitate rapid și o tastatură iluminată din spate.

Are o tastatură de computer iluminată din spate, în timp ce ASUS Zenbook oferă o tastatură fără iluminare din spate. De obicei, oferă și o cameră nouă, deși ASUS Zenbook are o cameră web cu o singură cameră.

De asemenea, are de obicei un procesor mai bun în comparație cu ASUS Zenbook. De obicei, are un procesor puternic Intel Center i7-6820HK care poate rula cu siguranță până la 4GHz. De asemenea, oferă o nouă placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1070, care este cu siguranță potrivită pentru rularea până la 1080p.

Acest lucru este fantastic pentru persoanele care doresc și un laptop solid, care poate gestiona o mulțime de conținut. De asemenea, este cu siguranță o opțiune ideală pentru persoanele care au nevoie de un laptop ușor, care este convenabil de transportat.

Care sunt principalele caracteristici ale la asus zenbook pro altex?

Este de fapt un laptop puternic, care va fi grozav pentru studenți, specialiști și jucători pasionați. Are un procesor Intel Core i5-8300H, 8 GB RAM, o placă grafică nvidia GeForce GTX 1070, împreună cu un SOLID STATE DRIVE de 512 GB. De asemenea, este cu siguranță destul de portabil, făcându-l perfect pentru călătorii. Acest particular are un fel de tastatură iluminată din spate împreună cu o interfață de utilizator rapidă cu spațiu de stocare.

Cum se compară asus zenbook pro altex cu alte laptop-uri din clasa sa?

Dacă faceți cumpărături pentru un laptop puternic, care încă se pliază pentru un transport ușor, acesta poate fi de obicei o opțiune excelentă. Acest laptop special este echipat cu cel mai recent procesor Intel Key i5, 8 GB de RAM și un afișaj de 1920 × 1080. De asemenea, include o tastatură iluminată din spate, o unitate rapidă SOLID STATE DRIVE și o autonomie fantastică a bateriei. O caracteristică excelentă este că ar putea fi disponibil într-o varietate de culori.

Merită asus zenbook pro altex prețul?

Există mulți factori de luat în considerare atunci când cumpărați unul, însă unul dintre cei mai importanți este cu siguranță prețul de vânzare. Acest laptop este făcut pentru utilizatori organizatori cu adevărat serioși și nu va veni la un preț mic.

Când sunteți în căutarea unuia care este cu siguranță la un preț accesibil, laptopul merită cu siguranță luat în considerare. Are o listă grozavă de specificații și multe pentru doar 1.299 RON.

În general, Zenbook Expert este un fel de laptop puternic și este într-adevăr perfect pentru companiile care vor avea nevoie de cea mai bună performanță generală posibilă. Este, de asemenea, o opțiune grozavă pentru cei care caută cu adevărat un laptop care cu siguranță nu este complicat de utilizat și ușor de păstrat curat.

Dacă sunteți în căutarea unui Zenbook Pro bun la preț accesibil, unitatea ASUS în special este cu siguranță cea potrivită.

În general, este cu siguranță un laptop puternic și elegant, care este perfect pentru studenți și profesioniști. Performanța generală rapidă și conexiunea la Internet sigură îl fac o alternativă bună pentru compunerea pe Internet, jocurile și alte activități de înaltă performanță.

Asus zenbook pro altex este probabil cel mai puternic laptop de pe piață. Are un procesor Intel Main i5-5500U bun, 8 GB RAM, un fel de placă grafică - nvidia GeForce GTX 960M și un hard disk de 1 TB. De asemenea, are un ecran iluminat din spate, centru media și o selecție de sloturi.

Alte Produse