Cele mai bune produse de calitate la preturi super mici.

Asus x553m altex

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de asus x553m altex sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de asus x553m altex la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Cele mai bune produse calitate pret

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Care sunt caracteristicile asus x553m altex?

În general, asus x553m altex este un laptop de dimensiuni medii care rulează pe ecranul de 3,5 inchi și are o serie de caracteristici care îl fac o alegere excelentă pentru studenții și specialiștii ocupați. Cele mai semnificative atribute ale sunt imaginile sale rapide, care îl fac o nouă alegere excelentă atunci când vine vorba de jocuri sau chiar de editare și îmbunătățire video online. Laptopul anume are, de asemenea, tastatura iluminată din spate și un fel de design și stil relaxat. O altă caracteristică a acestuia este durata de viață, care este cu siguranță bună de aproximativ 13 ore. De obicei, laptopul are o varietate de plug-in-uri care sunt de obicei ideale pentru conectarea perifericelor, cum ar fi o imprimantă și un mouse de computer.

Care sunt specificațiile de performanță ale asus x553m altex?

Va fi un laptop grozav pentru jocuri, precum și pentru editarea și îmbunătățirea video online. Cpu-ul său este cu siguranță rapid, iar plăcile de imagine sunt cu siguranță foarte eficiente. Durata de viață a bateriei este cu siguranță bună.

Care sunt specificațiile de preț ale asus x553m altex?

Specificatii:

Procesor: Intel Core i5-4690K.

Memorie: OPT GIGABYTES DDR4.

Artă: Nvidia GeForce GTX 1070.

Stocare: 256 GB SSD.

Anexă: IPS, 720p.

Os: Vitralii 10 Residence.

Preț: 1.000 RON.

Cum s-ar compara asus x553m altex cu alte laptop-uri?

De obicei, există o mână de circumstanțe de luat în considerare în ceea ce privește laptopurile. În primul rând, ce tip de laptop cauți? Dacă sunteți în căutarea opțiunii bugetare, aceasta ar putea fi, în general, o opțiune grozavă. Dacă sunteți în căutarea unei alternative puternice și adaptabile, Lenovo Swarm Y530 în special poate fi o opțiune mai bună.

În continuare, ce tip de procesor aveți nevoie? Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni de buget, un fel de Core i3 sau chiar Core-i5 ar putea fi o opțiune grozavă. Dacă este mai probabil să cumpărați o alternativă eficientă, Core i7 sau Primary i9 ar putea fi o alegere mai bună.

În cele din urmă, de ce fel de carduri de artă aveți nevoie? Când sunteți în căutarea unei opțiuni de buget, un Nvidia GeForce GTX 560 sau chiar un GeForce GTX 670 ar putea fi o alegere bună. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni extrem de eficiente, un Nvidia GeForce GTX 980 sau Nvidia GeForce GTX 1070 ar putea fi o opțiune mai bună.

Asus x553m altex este laptopul sau computerul grozav la prețul obișnuit. Acesta are performanțe fantastice și este, de asemenea, foarte util.

Asus deține o gamă largă de laptopuri pentru jocuri care aparțin jucătorilor de cele mai multe niveluri de experiență. În special, X553M va fi un laptop puternic și funcțional, perfect pentru jucătorii care doresc cea mai bună experiență de joc. Cu un procesor Intel Center i5-4590HQ și 8 GB RAM, acest laptop va putea gestiona aproape orice joc cu ușurință. De asemenea, de obicei, placa de credit grafică NVIDIA GeForce GTX 960M asigură un joc fără probleme.

Alte Produse