Cele mai bune produse de calitate la preturi super mici.

Altex iphone 6

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de altex iphone 6 sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de altex iphone 6 la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Cele mai bune produse calitate pret

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Care sunt diferențele dintre altex iphone 6 Plus?

Altex iphone 6 și Plus sunt cele mai noi și cele mai bune dispozitive Apple, dar de obicei există câteva diferențe importante de care trebuie să fii conștient înainte de a investi. Permiteți-mi să vă împărtășesc 6 diferențe cruciale între cele două stiluri:

Cu siguranță este mult mai mare și are poreca A13 Bionic mult mai puternică în comparație cu.

Plus are cel mai mare ecran în comparație, dar poate fi și mult mai scump.

Plus se găsește, de obicei, în opțiunile de culoare argintiu și auriu, deși este disponibil doar într-o culoare închisă.

Plus vine cu o cameră FaceTime care este mult mai bună decât camera.

Special Plus a încorporat cipul pentru zona de pericol Griffin, care ar trebui să ofere caracteristici de securitate mai bune în comparație.

Plus include o cameră FaceTime plus o opțiune Home care cu siguranță nu mai răspunde la fel de atunci.

Care sunt noile caracteristici ale altex iphone 6?

De obicei, compania Apple a introdus doar noul, iar unele dintre noile funcții speciale includ un nou cip A12 Bionic, un nou afișaj True Develop și chiar o cameră îmbunătățită. Iată câteva dintre aceste detalii importante despre noul particular:

Cipul A12 Bionic în special este de obicei o porecla puternică care va fi proiectată pentru a îmbunătăți durata de viață și satisfacția bateriei electrice.

Legitimate Sculpt Screen este o caracteristică minunată care permite utilizatorilor să își ajusteze în mod normal culoarea ecranului pentru a se potrivi cu pielea lor specifică.

Camera îmbunătățită este un plus frumos și este concepută pentru a îmbunătăți experiența de fotografiere.

În general, cel nou este un telefon grozav și are multe caracteristici noi care îl fac o alegere excelentă pentru consumatori.

Care sunt noile caracteristici de design ale altex iphone 6?

Compania Apple a lansat de obicei un design proaspăt care va împrumuta de la Apple iPhone 5S. Unele dintre noile caracteristici vor include un nou ecran de pornire, un nou design al sistemului de caroserie, o nouă plasare a antenei și, de asemenea, un nou cip A13 Bionic.

O anumită persoană principală devine stilul este și ecranul de pornire. Noul monitor de acasă are un aspect al grilei care este împărțit în 4 zone. Fiecare zonă individuală are o culoare diferită și o imagine diferită a aplicației. Părțile sunt după cum urmează:

Partea de bază – Această secțiune specifică conține aplicațiile în plus față de setările găsite în partea de jos a telefonului mobil.

De obicei, segmentul rămas - Conține conexiunile și fișierele esențiale suplimentare situate în partea stângă a telefonului.

Secțiunea corectă: de obicei conține programele împreună cu atributele situate în general în zona corespunzătoare a acestui telefon mobil.

Care sunt noile caracteristici ale altex iphone 6 Plus?

Plus oferă de obicei o mulțime de funcții noi pe care poate nu le-ați observat. Iată câteva dintre tipurile esențiale specifice:

O nouă cameră spate de 12 MP cu porecla A12 Bionic.

O nouă cameră FaceTime care are o calitate foto mai bună și este mai rapidă.

Un nou cip A13 Bionic care va ajuta la durata de viață a bateriei de zi cu zi și o procesare mai rapidă.

Noul cip de computer A13 Bionic care facilitează utilizarea comenzilor vocale Siri.

O nouă funcție Moment Device care ar putea păstra fotografiile și videoclipurile pe telefonul i actual.

Un fel de nouă funcție Animoji pe care o puteți folosi pentru a crea oferte excepționale pentru prieteni și familie.

Un nou dispozitiv de scanare de întâlnire care poate fi întotdeauna utilizat pentru a diagnostica documente împreună cu fotografii.

O nouă generație dură, care este mai rapidă și mai mică decât aceasta.

O antenă nouă care ajută la o recepție mult mai bună în medii dificile.

Un nou ecran Genuine Strength care va face iPhone-ul Apple să arate și mai natural.

Cel nou este posibil un telefon excelent pentru cei care doresc cele mai noi tehnologii. Cu un ecran Retina de 6 inchi, noutatea specială va încânta cu siguranță utilizatorii cu claritatea și detaliile sale. Capacitățile unice adaugă un cip de procesor A12 Bionic și, de asemenea, un nou cititor de ecran care face mai puțin complicată și mai rapidă deschiderea telefonului. Consumatorilor le-ar putea plăcea și noul nick A12 Bionic, deoarece va ajuta la îmbunătățirea eficienței, precum și la echilibru.

Altex iphone 6 în special este un iPhone nou care a fost lansat pe 5 septembrie 2014. Ecran foarte scăzut de 5,5 inci, cu o rezoluție de 1836 x 1227. Are un cip de procesor A8 și poate rula pe sistemul de operare iOS. Are Hopkinsilometer, un nou monitor de sarcină cardiacă și un cip A12 Bionic. Oferă un nick A12 Bionic cu șase nuclee. Oferă o cameră digitală care poate face fotografii și tutoriale video, oferă un Face ID, precum și un stilou. Baterie foarte slabă de 3000 mAh. Oferă aTouch ID și este mobil.

Alte Produse