Cele mai bune produse de calitate la preturi super mici.

Altex i5 4460

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de altex i5 4460 sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de altex i5 4460 la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Cele mai bune produse calitate pret

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Care sunt specificațiile generale ale altex i5 4460?

De obicei, altex i5 4460 este de fapt un procesor de dimensiuni medii care face parte din familia Intel Center. Ceas de bază excelent de 3,20 GHz și poate atinge o nouă viteză de ceas asociată de 3,50 GHz. Are o putere de procesare de până la 484 MHz și are un Turbo Boost de 4,0 GHz. Are și un TDP asociat de doar 30W. Acesta este de fapt un procesor dual core și are o funcție Hyperthreading. De asemenea, are un fel de cache L1 de 8KB și, de asemenea, un cache L2 de 16KB.

Care sunt specificațiile specifice ale altex i5 4460?

Particularitatea este un procesor puternic care poate fi perfect atunci când vine vorba de jocuri video. Are o viteză de ceas de 3,10 GHz plus un Turbo Boost de 4,00 GHz. Încorporează, de asemenea, Intel HIGH DEFINITION Graphics 4400. Acest procesor special este o alegere excelentă pentru utilizatorii care au nevoie de un cip de procesor puternic și ușor de purtat.

Care sunt capabilitățile de overclockare ale altex i5 4460?

Overclockarea este de obicei un proces incredibil de ușor, puteți doar să urmați pașii de mai jos pentru a putea face overclock:

În primul rând, asigurați-vă că PROCESORUL dumneavoastra acceptă overclocking. Dacă procesorul nu poate ajuta la overclockare, nu va putea accelera.

Apoi, setați în mod normal multiplicatorul CPU la un avantaj care vă este confortabil pentru dumneavoastra personal. Multe procesoare au un interval de multiplicare de 2-4.

Odată setat multiplicatorul special, o persoană ulterioară trebuie să descopere multiplicatorul central al procesorului. Acesta va fi multiplicatorul care îi spune PROCESORULUI cu câte nuclee poate lucra în același timp. Majoritatea procesoarelor au un multiplicator de bază de 2-4.

Când ați determinat în mod normal multiplicatorul principal, ar trebui să setați viteza procesorului la o valoare care este confortabilă pentru dumneavoastra Multe procesoare au o gamă de viteze de 2-4. Puteți obține viteza PROCESORULUI pe site-ul web al producătorilor de procesoare.

Odată ce ați setat viteza unui anumit procesor, trebuie să colectați multiplicatorul CPU. Majoritatea procesoarelor au o matrice foarte multiplicatoare de 2-4. Puteți obține multiplicatorul propriei UNITĂȚI CENTRALE DE PROCESARE pe site-ul producătorilor de PROCESATOR.

În cele din urmă, trebuie să reporniți procesorul pentru a utiliza efectul noilor capacități de overclocking. Aproape toate microprocesoarele se resetează imediat după ce sunt accelerate.

Care sunt caracteristicile de consum de energie și de performanță ale altex i5 4460?

În general, este cu siguranță un procesor extrem de eficient, care ar fi minunat pentru jocuri. Consumul său de energie este extrem de scăzut, ceea ce îl face excelent pentru utilizare pe laptopuri și alte dispozitive mici. Performanța este, de asemenea, foarte bună, ceea ce îl face excelent pentru sarcini precum căutarea pe Internet sau chiar lucrul la planuri de computer.

În general, va fi o selecție excelentă în ceea ce privește un laptop care este în general menit să fie utilizat în medii de afaceri și profesionale. Este într-adevăr puternic și chiar fiabil, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru persoanele care trebuie să lucreze la o varietate de sarcini simultan.

Altex i5 4460 este un cip uimitor de procesor bun, care este ideal pentru persoanele care au nevoie de un nou laptop sau computer puternic. Acest procesor este foarte rapid și poate face față oricărui tip de proces. O mulțime de active care îl fac capabil să ruleze orice aplicație care îți iese în cale. Acest tip de procesor este încă o opțiune excelentă pentru cei care trebuie să lucreze la mai multe sarcini în același timp.

Alte Produse