Cele mai bune produse de calitate la preturi super mici.

Altex i5

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de altex i5 sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de altex i5 la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Cele mai bune produse calitate pret

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cum se numește procesorul familiei altex i5?

Numele procesorului din interiorul altex i5 este Intel.

Care este prețul la altex i5?

Costul unuia va fi de 500 RON.

Care este viteza de ceas a la altex i5?

Viteza de ceas asociată cu a va fi de 3,20 GHz.

Care este puterea termică de proiectare a la altex i5?

Designul termic și puterea de stil (TDP) specifică a procesorului poate fi o determinare a câtă căldură poate disipa procesorul într-o anumită perioadă de timp. În general, cu cât TDP-ul este mai mare, cu atât CPU-ul poate genera mai multă căldură. Are un TDP de 96 de wați.

Procesorul în special este o opțiune excelentă pentru laptopuri și desktop-uri. Este, fără îndoială, rapid și fiabil, ceea ce îl face o alegere bună pentru toți cei care au nevoie de performanță maximă.

Intel altex i5 special este un tip de lux care a fost proiectat pentru jocuri și multitasking. Este cu siguranță solid și util, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru laptopuri și desktop-uri. Aceasta este alegerea utilizatorilor care caută un laptop fiabil și care poate face față unui număr mare de lucrări.

Bună, jucători de pe computer!

Dacă sunteți în industrie pentru o nouă placă grafică sau doriți doar să obțineți puțin mai multă performanță generală de pe propriul laptop, atunci ar trebui să luați în considerare Intel altex i5.

Acum ghiciți ce se întâmplă de obicei pe care se concentrează, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune capacități ale sale. În primul rând, este marea preferință destinată laptopurilor, deoarece oferă multă putere și mulțumiri pentru iubitorul obișnuit de jocuri, în special. Accelerație excelentă a ceasului de timp asociată cu 2,4 GHz și poate gestiona majoritatea sarcinilor în mod eficient. De asemenea, particularul poate fi foarte liniștit, astfel încât o persoană îl poate aplica în liniște.

Dacă sunteți în căutarea absolută a unui procesor care poate face față responsabilităților complicate, atunci acest Intel este grozav. Are memoria cache a procesorului asociată cu 24 MB și se va ocupa cu ușurință de multe sarcini. De asemenea, în general, este cu siguranță o opțiune excelentă pentru cei care doresc o placă grafică la prețuri accesibile. Are un cost asociat de aproximativ 190 RON, astfel încât o persoană se poate asigura că primește un pachet bun.

Deci, atunci când sunteți în căutarea unei noi felicitări grafice sau poate doriți să găsiți puțin mai multă performanță pentru laptopul dumneavoastra, atunci cu siguranță ar trebui să luați în considerare Intel. Acest procesor este o alegere bună pentru laptopuri, deoarece oferă multă putere electrică în plus față de performanță pentru jucătorul obișnuit.

Altex i5 este un fel de procesor puternic, excelent pentru laptopuri și desktop-uri. De asemenea, are de obicei o reputație de performanță excelentă și chiar de viață a bateriei. Aceasta este alternativa pentru persoanele care au nevoie de un cip de procesor care poate face față unei varietăți de sarcini. Acest procesor este perfect și pentru jucătorii care au nevoie în mod normal de cea mai bună eficiență.

Alte Produse